17.10.24


 "Дітям треба писати  зі світла, з радості".
Зірка Мензатюк
      Зірка Захаріївна Мензатюк - українська письменниця, казкарка, журналістка. У творчому доробку письменниці 19 дитячих книжок."Казка - це зерно, яке завтра проросте", - вважає  казкарка, тому пише добрі і світлі казки для дітей. Зірка Мензатюк любить подорожувати, щоліта разом з родиною відвідувала незнайомі куточки України. Обожнює відзначати  українські свята, цінує християнські звичаї. Шановні читачі, пропоную вам інформаційну закладку "Добрий світ казок Зірки Мензатюк". Для тих, хто прочитає казку "Небилиці про рукавиці" зі збірки "Київські казки" - гра "Перший мільйон". Бажаю успіхів.

   

14.10.24


 Ми читаємо завзято, 
а читання нам - це свято
В рамках місячника шкільних бібліотек, у співдружності з учителем української мови та літератури Балутою С.І. був організований бібліотечний квілт "Моя улюблена книга". Квілт - це інформаційний стенд, який складається з окремих частин - клаптиків. Учням 5- 6 -х класів було запропоновано написати автора і назву своєї улюбленої книги.




7.10.24


 Осінь... Скільки краси, лірики, музики приносить нам ця чарівниця! Її називають золотою,загадковою,неповторною та мрійливою.  Осінь особливо м'яка, ніжна, як гарна мелодія. Мабуть тому поети так люблять цю пору року і оспівують її у своїх поетичних творах. Пропоную вам в межах місячника шкільних бібліотек літературне дерево "Гарне та барвисте осені намисто", де листочками є рядочки  віршів  українських поетів про осінь.

2.10.24


 Люди і звірі! Ми  - діти однієї 
матері- природи.
З нагоди Всесвітнього дня захисту тварин і в рамках  місячника шкільних бібліотек, для учнів 9 - А класу(кл.керівник Котунович В.А.) була проведена вікторина "Тварини - герої книг". Дев'ятикласники  виявилися справжніми знавцями літературних творів про тварин і показали кмітливість та активність.



1.10.24

 

Розпочався Місячник шкільних бібліотек.Пропоную  план проведення і сподіваюся, що учні і вчителі будуть активними учасниками  заходів, які  відбудуться протягом місяця.